KŐSZIKLA

GYÜLEKEZET

DUNAÚJVÁROSbal-galamb.gif

 
MENÜ

 

Gyülekezetünk Pásztorai

b-laszlo2.jpg erzsike2xx.jpg
Baranyai László Baranyai Lászlóné Erzsike

 

A mi gyülekezetünk őszinte, szeretettre épülő közösség. László és Erzsike a gyülekezet lelke és szíve. Meg lehetne kérdezni, hogy melyikük az egyik és melyikük a másik, de erre nem lehet válaszolni. Ketten vannak mégis egyek. Ők egy csodálatos házaspár. Hitben járnak, és hitet sugároznak. Küldetésük, és küldetéstudatuk van, az Úr vezeti az életüket. Egyszerű emberek, mégis az ember úgy érzi magát, hogy különleges ajándéka az Úrnak az Ő általuk pásztorolt gyülekezetben élni. A keresztényi élethez a keresztény szeretethez, magatartásmintát adnak. Ez a mai világban a legnagyobb kincs.

 

 

 

 

 

 


Hírek

 • Minden nap itt az idő az imára!

 • INTERNET TV Adások
 • Bövölködés

  HÓSEÁS 4,6: Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy ismeret nélkül való (KJV).
  Az ismeret hitet teremt bennünk, a hit pedig változásokat hoz az életünkben. A Bibliánk kijelentett tudást szolgáltat számunkra. E tanítás célja, hogy mindannyiunk felett megtörje a szükség és a hiány szellemét. Azoknál fog ez megtörténni, akik figyelmeznek. Isten azt akarja, hogy a gyülekezeteink és a pásztoraink gyarapodóak legyenek, és ez nem lehetséges anélkül, hogy maguk a gyülekezet tagjai gyarapodásra ne lépnének. (bövebben Bővölködés oldalunkon)

 • Szeretet

  "Az Ige arra tanít, hogy úgy szeressük a felebarátunkat, mint saját magunkat. Csak azt tedd a felebarátoddal, amit szertnél, hogy veled tegyenek. Csak olyan dolgokat mondj másokról, amit szeretnél, hogy rólad is mondjanak. Amikor lehetőséged van, hogy segíts másokon, tedd meg, hogy szükséges időben neked is jöjjön a segítség. Oszd meg a szívedben lévő szeretetet, mert a szeretet csak megosztva tud hatalmasra növekedni." (bővebben  a Szeretet oldalunkon)

   


  Az egészségmegőrzés mindennapi teendői:

  Az EGÉSZSÉG Imája

Asztali nézet