KŐSZIKLA

GYÜLEKEZET

DUNAÚJVÁROSbal-galamb.gif

 
MENÜ

Legyen a hitünk szerint! A szavainkkal teremtünk!

 

PÁL LEVELE A FILIPPIBELIEKHEZ 4.

Isten békessége megőrzi szívünket és gondolatainkat a Krisztus Jézusban

6. Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgésetekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt. (Mát. 6,25. Ef. 6,18. Kol. 3,17. 1Thess. 5,17. 18. 1Pét. 5,7. 1Ján. 5,14.)
7. És az Istennek békessége, mely minden értelmet felülhalad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. (Ján. 14,27. Róm. 5,1. Gal. 3,28. 5,6. Kol. 3,15.)
8. Továbbá, atyámfiai, csak azokról gondolkodjatok, amik igazak, amik tisztességesek, amik igazságosak, amik tiszták, amik kedvesek, amik jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dicséret. (Róm. 12,17--21. 1Ján. 3,18.)
9. Amiket tanultatok is, el is fogadtatok, hallottatok is, láttatok is éntőlem, azokat cselekedjétek; és a békességnek Istene veletek lesz. (Róm. 15,33. 1Kor. 4,16. 2Thess. 3,4. Zsid. 13,20. Jak. 1,22. 2Pét. 1,10. 1Ján. 3,22)

Jim Sanders:

A nemlétező  dolgokat hittel, létezőnek kell szólítani, a hit szavával bevonzani az életünkbe. Isten igéjének igazsága a LEGYEN! Az ige megcselekszi amit akarok, ha azt már valós létezőnek hiszem. Ki kell mondani hogy AKAROM! Isten megadta nekünk azt a képességet, hogy el tudjunk képzelni ami kell nekünk, és a szavainkkal meg tudjuk rendelni a megvalósulást, ha hiszünk benne, ha a hitben való együtt járással erősítjük egymást arról, hogy ez, csak ez működik.

Ne kívánj, kérj! Isten a maga képére teremtette az embert, szavainkkal, hitünkkel, akaratunkkal a teremtés képességével.

Az emberek többség nem hisz ebben. Legtöbb ember arról beszél ami már (sok rossz is) megtörtént. Csak utólagos kommentálásra használják a szavaikat. Ha a jövőre gondolnak, vagy a jövőről beszélnek akkor csak vágyakozva, kívánságként beszélnek a szükségleteikről. Nem kérnek, nem rendelnek, nem mondják, hogy legyen, hogy akarom, ezért a vágyak és a kívánságok csak vágyak és kívánságok maradnak.

A szeretet sem működik bennük. A problémáik mindaddig az ördög oldalán maradnak ha nincs bennük a hitük. A szavaik megkötik az életüket! A megélt rossz dolgokat ráadásul kivetítik a jövőjükre, (ez is rossz lesz, az is romlik.) A rosszról a betegségről, az adósságról, a balesetekről, a rablásokról, gonosz cselekedetekről beszélnek. Hallásukat ki kell csukni az életünkből. Ki kell kerülni azokat az embereket akik a bajok beszédében élnek, ha nem halhgatnak a változtatás szavára, a hit szavára.

A tudás szava mutatja az ige működését. Csak a jó dolgok megrendeléséről ezek megvalósult állapotáról, a legyenről és az akaromról beszélj és így teremt a hited!

Jézus nevében, Ámen!

Hírek

 • Minden nap itt az idő az imára!

 • INTERNET TV Adások
 • Bövölködés

  HÓSEÁS 4,6: Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy ismeret nélkül való (KJV).
  Az ismeret hitet teremt bennünk, a hit pedig változásokat hoz az életünkben. A Bibliánk kijelentett tudást szolgáltat számunkra. E tanítás célja, hogy mindannyiunk felett megtörje a szükség és a hiány szellemét. Azoknál fog ez megtörténni, akik figyelmeznek. Isten azt akarja, hogy a gyülekezeteink és a pásztoraink gyarapodóak legyenek, és ez nem lehetséges anélkül, hogy maguk a gyülekezet tagjai gyarapodásra ne lépnének. (bövebben Bővölködés oldalunkon)

 • Szeretet

  "Az Ige arra tanít, hogy úgy szeressük a felebarátunkat, mint saját magunkat. Csak azt tedd a felebarátoddal, amit szertnél, hogy veled tegyenek. Csak olyan dolgokat mondj másokról, amit szeretnél, hogy rólad is mondjanak. Amikor lehetőséged van, hogy segíts másokon, tedd meg, hogy szükséges időben neked is jöjjön a segítség. Oszd meg a szívedben lévő szeretetet, mert a szeretet csak megosztva tud hatalmasra növekedni." (bővebben  a Szeretet oldalunkon)

   


  Az egészségmegőrzés mindennapi teendői:

  Az EGÉSZSÉG Imája

Asztali nézet