KŐSZIKLA

GYÜLEKEZET

DUNAÚJVÁROSbal-galamb.gif

 
MENÜ

 

Gyógyulás

Forrás: mennyeihir.hu

Gránátalma, a szupergyümölcs!


A Bibliában számos helyen találkozunk a gránátalmával, többek között az ígéret földje leírásánál, ahol az áldások, a teljesség mintegy jellemzőjeként szerepel. „Mert az Úr, a te Istened jó földre visz be téged; bővizű patakok, források és mély vizeknek földjére, amelyek a völgyekben és a hegyeken fakadnak. Búza-, árpa-, szőlőtő- füge- és gránátalmatermő földre, faolaj- és méztermő földre.

Oly földre, amelyen nem nyomorogva eszed kenyeredet, és ahol semmiben sem szűkölködsz…” (V.Mózes 8,7-9) A modern tudomány csak napjainkban fedezte fel ennek az elsőrendű sejtvédő antioxidánsnak kiváló egészségvédő és betegségmegelőző hatásait. Azóta a gránátalma egyre nagyobb népszerűséget ér el a szív- és érrendszeri betegségek, az érelmeszesedés és a rák megelőzésében, illetve gyógyításában.

Sokféle kedvező hatását a benne található nagyszámú polifenolnak (szív egészségét javítja), vitaminoknak, nyomelemeknek és gyógyhatású molekuláknak köszönheti. Kitűnő kálium- és C-vitamin-forrás, flavonoidokat, gyümölcscukrot tartalmaz.

Bővebben 9333 

 Gránátalma 100%-os juice itt kapható >>> Bővebb információ: EgészségSuli.hu

 

101 dolog, amit Isten mondott a gyógyulásról

Honnan tudjuk, Isten akarata-e számunkra a gyógyulás vagy sem? Nincs jelentősége annak, mások mit mondanak erről. Mit mondott Ő a gyógyulásról? Emlékezz arra, hogy Isten nem személyválogató (ApCsel. 10,34.), és Ő soha nem változik (Mal. 3,6.). Tehát, amit Ő tegnap mondott nekik, ma ugyanazt mondja neked is. Isten Igéje azt jelenti, hogy Isten beszél hozzám. Ezek az állítások közvetlenül a Bibliából lettek kivéve, apró vagy semmilyen változtatással.

Az igék és a mondatok szerkezete megváltoztott, hogy személy szerint rád vonatkozzanak, és néhány esetben összegezzék a gondolatokat. Többet ezen állítások közül a következő kifejezések vezetnek be: „Ha az én parancsolataimban jártok...”, „Ha hisztek...”, „Ha engedelmeskedtek”, stb.

Mit mondott Isten?

Bővebben 2086 

 

Az Ige orvosság - Isten akarata a gyógyulás 2. rész

Keith Moore

Mi az első ok, amiért biztosak vagyunk a Bibliából abban, hogy Isten akarata, hogy mindenki gyógyult legyen? Az első ok az, hogy Isten Igéje orvosság. Isten Igéje orvosság! Péld.4,20: "Fiam, az én szavaimra figyelmezz, és az én beszédeimre hajtsad füledet" -vagyis az Ő Igéjére.

Ne távozzanak el a mik? A szavaim a te szemeidtől és tartsd meg ezeket. Mit? Az Igéket a te szívedben. Az Ő szavait, mert ezek. -miről beszél az Ige? Az Igékről, mert az Ő Igéi életük azoknak, akik megnyerik és egész testüknek egészség. A héber szó szerinti változat azt mondja, hogy orvosság. Egész testük számára orvosság az Ige!

Bővebben 1924 

 

Az Ige az alap - Isten akarata a gyógyulás 1. rész 


Keith Moore
Nagyon fontos, hogy időzzél a Bibliával, a szemedet pihentesd az Igéken. Mi a Bibliát nagyon nagy megbecsülésben tartjuk. Ugyanis az mindennek a szabványa, a Biblia. És nagyon keveset helyezünk a te véleményedre vagy az én véleményemre. És nem is akarjuk a te megtapasztalásaidra építeni az életünket vagy az enyémre vagy a teóriáidra. Hisszük, hogy az egyedüli dolog, ami méltó és biztonságos arra, hogy hihessél benne teljes szívedből, és amire építheted aztán az életedet, az az Ige. Az az Ige! Köszönet Istennek az Igéért!

Minden embernek a véleménye fölött kell, hogy uralkodjon az életedben, minden könyv felett, tv-show felett! Bármilyen politikai hovatartozás fölé kell helyezned az Igét. Minden egyes alkalommal, amikor látsz valamit, hallasz valamit, olvasol valamit, föl kéne tenned magadnak a kérdést: hol az Ige erre? Hol az igevers, hol van ez a Bibliában? És ha nem tudod megtalálni, akkor ki kell kapcsolnod. Vagy le kell tenned.

Bővebben 1812 

 

Tudományosan bebizonyítva a bibliai hit gyógyít! E témakörben az Egyesült Államokban végeztek egy másfél évtizedes kutatást, amelynek eredményét a Psychology and Health orvosi folyóirat közölte. A hosszú távú heves vitáktól sem mentes kutatással azt kívánták bizonyítani, hogy a bibliai hit, és annak gyakorlása pozitív hatással van az ember szervezetére, egészségére. Az 1992-ben indult vizsgálódás oly széleskörű volt, hogy azt közel százezer önkéntes ember bevonásával végezték.

Bővebben 1503 

 

Erős Szellem - Isten akarata a gyógyulás 4. rész

Keith Moore

Ha Isten akarata, hogy te erős legyél, körülbelül negyven referenciát láttam az igében, amikor az Úr azt mondta, hogy légy erős! Soha nem láttam azt, hogy az Úr azt mondta volna, hogy légy gyenge! Ha én erős vagyok, ha az én szellemem erős, hogyan lehetne az Isten akarata a számomra, hogy én elvesszek betegség által és gondok által? Mert ha a szellememben erős vagyok, akkor győztes leszek! Látjátok ezt? Biztosak vagyunk abban, hogy Isten akarata mindannyiunk számára, hogy gyógyultak legyünk. Az erős szellem miatt! 

Bővebben 1449 

 

Megnyerni a gyógyulást - Isten akarata a gyógyulás 3. rész 


Keith Moore
Ha mindössze annyit kellene tenned, hogy kinyitod a bibliád, megkeresed és meggyógyultál, de az Ige nem erről szól! Azt mondja, hogy szerezd meg! Nyerd meg! Az azt jelenti, hogy ha azokban maradsz, ha állandóan az Igén lesz a te szemed, és állandóan azt fogod hallani és arról fogsz szólni, látni fogod, hallani és arról fogsz beszélni, akkor megnyered.

Bővebben

Hírek

 • Minden nap itt az idő az imára!

 • INTERNET TV Adások
 • Bövölködés

  HÓSEÁS 4,6: Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy ismeret nélkül való (KJV).
  Az ismeret hitet teremt bennünk, a hit pedig változásokat hoz az életünkben. A Bibliánk kijelentett tudást szolgáltat számunkra. E tanítás célja, hogy mindannyiunk felett megtörje a szükség és a hiány szellemét. Azoknál fog ez megtörténni, akik figyelmeznek. Isten azt akarja, hogy a gyülekezeteink és a pásztoraink gyarapodóak legyenek, és ez nem lehetséges anélkül, hogy maguk a gyülekezet tagjai gyarapodásra ne lépnének. (bövebben Bővölködés oldalunkon)

 • Szeretet

  "Az Ige arra tanít, hogy úgy szeressük a felebarátunkat, mint saját magunkat. Csak azt tedd a felebarátoddal, amit szertnél, hogy veled tegyenek. Csak olyan dolgokat mondj másokról, amit szeretnél, hogy rólad is mondjanak. Amikor lehetőséged van, hogy segíts másokon, tedd meg, hogy szükséges időben neked is jöjjön a segítség. Oszd meg a szívedben lévő szeretetet, mert a szeretet csak megosztva tud hatalmasra növekedni." (bővebben  a Szeretet oldalunkon)

   


  Az egészségmegőrzés mindennapi teendői:

  Az EGÉSZSÉG Imája

Asztali nézet