KŐSZIKLA

GYÜLEKEZET

DUNAÚJVÁROSbal-galamb.gif

 
MENÜ

Jézus Koncert 2009 augusztus 8

 

Augusztus 8-án egy csodálatos rendezvényen vehettünk részt – a Jézus Koncerten. Az ország minden tájáról, de még a határokon túlról is érkeztek testvéreink a különleges dicsőítő napra.

Élménybeszámolót az elkövetkező Örömhíradók egyikében olvashatnak majd. Ízelítőül csak annyit, hogy a programok sokaságában lehetőség volt arra, hogy akik valamilyen fizikális gyengeségtől, betegségtől szenvedtek, meggyógyuljanak – hiszen Jézus elvitte a mi betegségeinket, fájdalmainkat hordozta  az Ő sebeivel gyógyultunk meg! (Ésa. 53,4–5. 1Pét. 2,24)
Öröm volt hallgatni a bizonyságok sokaságát, hogy ki, hány éves problémától szabadult meg Isten kegyelméből!

Ha valaki lemaradt volna az eseményről, ne csüggedjen. Ha nem is egy ilyen nagyszabású sütögetős-főzögetős koncerten, de továbbra is adott a lehetőség Krisztusban a gyógyulásra.

(Istentiszteletek minden vasárnap 9:30 órakor Budapesten, XX. ker. Török Flóris utca 76., illetve minden más gyülekezetünkben.)

 

A fejlesztési munkálatok még folynak

munkalatok.jpg

Hírek

 • Minden nap itt az idő az imára!

 • INTERNET TV Adások
 • Bövölködés

  HÓSEÁS 4,6: Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy ismeret nélkül való (KJV).
  Az ismeret hitet teremt bennünk, a hit pedig változásokat hoz az életünkben. A Bibliánk kijelentett tudást szolgáltat számunkra. E tanítás célja, hogy mindannyiunk felett megtörje a szükség és a hiány szellemét. Azoknál fog ez megtörténni, akik figyelmeznek. Isten azt akarja, hogy a gyülekezeteink és a pásztoraink gyarapodóak legyenek, és ez nem lehetséges anélkül, hogy maguk a gyülekezet tagjai gyarapodásra ne lépnének. (bövebben Bővölködés oldalunkon)

 • Szeretet

  "Az Ige arra tanít, hogy úgy szeressük a felebarátunkat, mint saját magunkat. Csak azt tedd a felebarátoddal, amit szertnél, hogy veled tegyenek. Csak olyan dolgokat mondj másokról, amit szeretnél, hogy rólad is mondjanak. Amikor lehetőséged van, hogy segíts másokon, tedd meg, hogy szükséges időben neked is jöjjön a segítség. Oszd meg a szívedben lévő szeretetet, mert a szeretet csak megosztva tud hatalmasra növekedni." (bővebben  a Szeretet oldalunkon)

   


  Az egészségmegőrzés mindennapi teendői:

  Az EGÉSZSÉG Imája

Asztali nézet